BOOSTER - Šokery s rozmrazováním
V odvětví veřejného a hromadného stravování by měla být bezpečnost potravin zásadní prioritou.
Možná vás překvapí, ale nesprávné nakládání s potravinami je hlavním důvodem znehodnocení potravin v těchto provozech. Proto Friulinox, na základě více než třicetiletých zkušeností se zchlazováním, vyvinul a uvedl na trh zcela nový typ šokerů BOOSTER, který kromě zchlazování a zmrazování potravin zvládne i rozmrazování potravin v souladu s požadavky HACCP.
Sortiment
Šokery BOOSTER mají zabudovanou kondenzační jednotku a jsou k dispozici v širokém sortimentu. Jednotlivé modely jsou dimenzovány pro umístění gastronádob nebo roštů GN 1/1 nebo pekařských plechů EN 1. Počet zásuvů je 5, 8, 12, 16 a 12 zásuvů na GN 2/1, tedy 24 plechů GN 1/1. K dispozici je i provedení s prosklenými dveřmi a rovněž provedení bez agregátu s možností připojení na centrální chlazení.
Proč si pořídit šoker Friulinox řady BOOSTER
V odvětví veřejného a hromadného stravování by měla být bezpečnost potravin zásadní prioritou. Možná vás překvapí, ale nesprávné nakládání s potravinami je hlavním důvodem znehodnocení potravin v těchto provozech. Proto Friulinox, na základě více než třicetiletých zkušeností se zchlazováním, vyvinul a uvedl na trh zcela nový typ šokerů, řadu BOOSTER, která kromě zchlazování a zmrazování potravin zvládne i rozmrazování potravin v souladu s požadavky HACCP.
![vicebodova-sonda.jpg](/img/picture/423/vicebodova-sonda.jpg)
K tomu, abychom servírovali ty nejlepší pokrmy, nestačí pouze pracovat s kvalitními surovinami. Ty je třeba správně teplotně ošetřit a to v průběhu celého procesu přípravy. Tzn. od nákupu, uskladnění, přípravy až po výdej.
![lupa-s-masem.jpg](/img/picture/424/lupa-s-masem.jpg)
Na závěr, správným rozmrazením nepřerušujeme teplotní cyklus a potravině ponecháváme nutný čas ke zpětné absorpci tekutin a dosažení původní šťavnatosti a kompaktnosti.
Friulinox tak na základě dlouholeté spolupráce s respektovanými univerzitami a výzkumnými centry a na základě mnoha studií uvedl na trh zařízení - BOOSTER, které dokáže dle požadavků HACCP správně zchladit, zmrazit, a rozmrazit potravinu tak, aby byla k dispozici zákazníkům vždy v původní kvalitě a konzistenci.
Můžeme tak hostům podávat sezonní potraviny i mimo sezónu v prvotřídní kvalitě.
![symboly_pokrmu_1-kopie.jpg](/img/picture/427/symboly_pokrmu_1-kopie.jpg)
Zbrusu nový 5" dotykový ovládací panel umožňuje výběr procesů jednoduchým dotykem a díky vysvětlujícím fotografiím je snadné najít produkt, který si přejete připravit. Nebo můžete využít znalostí našich mezinárodních kuchařů a vyzkoušet jeden z více než 350 předem připravených postupů, které můžete v případě potřeby upravit a uložit.
Jsme si jisti, že Booster se stane vaším důležitým pomocníkem při přípravě pokrmů, při lepší organizaci kuchyňských procesů a podstatně tak snížíte ztráty na potravinách, ale i času a peněz.
Kromě volby funkce (šokové zchlazování, zmrazování a řízené rozmrazování) mohou uživatelé také spravovat a nastavovat všechny parametry, jako je teplota, rychlost ventilátoru nebo vlhkost. S programem Booster máte k dispozici celou řadu procesů a speciálních funkcí.
![anisakis_1-kopie.jpg](/img/picture/419/anisakis_1-kopie.jpg)
Při ošetřování ryb, které je třeba podávat syrové, speciální cyklus ANISAKIS KILLER zaručí svým zákazníkům, že jsou podávány vysoce kvalitní syrové ryby v původní konzistenci, barvě a chuti a v naprostém souladu s nařízením o bezpečnosti potravin (Evropská směrnice č. 1276/2011 ze dne 8.12. 2011).
Více o parazitním onemocnění z nesprávně ošetřeného syrového masa ryb., sushi apod. ... ZDE
Evropská směrnice ... ZDE
![kontinualni-cyklus_1-kopie.jpg](/img/picture/420/kontinualni-cyklus_1-kopie.jpg)
Tímto způsobem snadno docílíme, že každá potravina bude zchlazena správně. Na konec cyklu pro každý zásuv vás Booster zvukově upozorní.
Kompletní popis naleznete zde ... (PDF)
Návod k obsluze v českém jazyce naleznete zde ... (PDF)
Mail list
Oblíbené odkazy
Archiv
Statistiky
Online: | 13 |
---|---|
Celkem: | 485345 |
Měsíc: | 7278 |
Den: | 209 |