Friulinox - Zrací skříně na maso
Kulatá, máslově slaná příchuť růžově plné barvy jsou typické pro dokonale vyzrálé hovězí maso.
Zrací a sušicí skříně Friulinox AS-EN2 využívají nejpokrokovější technologická řešení s využitím konkrétních požadavků a zkušeností špičkových řezníků a zpracovatelů masa.
Zrací skříně uspokojí i ty nejnáročnější požadavky koncových uživatelů při dosažení maximálních úspor provozních nákladů.
Zrací a sušicí skříně Friulinox AS-EN2 využívají nejpokrokovější technologická řešení. Při vývoji byly využity konkrétní požadavky řezníků a zpracovatelů masa.
Zrací skříně uspokojí i ty nejnáročnější požadavky koncových uživatelů při dosažení maximálních úspor provozních nákladů.
Inteligentní regulací teploty, realtivní vlhkosti a procenta výměny vzduchu v závislosti na čase, dokáže zrací skříň vytvořit naprosto ideální podmínky pro zrání, eventuelně sušení, mas, zejména hovězího, včetně širokého spektra uzenin.
Praví gurmáni milují původní chuť a jemnou aromatickou vůni kvalitně vyzrálého hovězího masa. Tradice nejlepších staeků se stala v USA kultovní záležitostí, k čemuž jsou využívány vybrané kusy hovězího.
Ještě před objevením vakuového balení patřilo ve 20. letech minulého století zrání masa k tradičnímu řemeslu specializovaných řezníků.
Kulatá, harmonicky máslově slaná příchuť růžově plné barvy a zvláštní chuť jsou typické pro dokonale vyzrálé hovězí maso.
Těchto vlastností můžete dosáhnout díky unikátní skříni Friulinox NORCINO u hovězího masa od svého dodavatele a to v každé roční době za jakýkoliv vnějších podmínek.
Zrací skříň je vybavena programy, které je možné upravovat podle individuálních potřeb a ukládat do paměti zařízení. Jednotlivé programy sestávají z několika fází (dehydratace, sušení, recirkulace vzduchu a uchování), podle toho, zda zařízení je využíváno ke zrání např. hovězího masa nebo k zrání a sušení uzenin.
Zrací a sušící skříně AS-EN2 jsou uzpůsobeny k připojení do systému centrálního monitoringu dat v rámci HACCP a k propojení se všemi ostatními produkty Friulinox.
Technická charakteristika
- Monobloková konstrukce, vnější i vnitřní provedení (včetně vnějších zad a dna) z ušlechtilé CrNi nerezové oceli třídy AISI 304 (18/10)
- Vnější povrch leštěn metodou Scotsch-Brite
- 60 mm izolace s vysokou hustotou vypěňování (42kg/m3) bez látek poškozujících ozónovou vrstvu
- Řízení relativní vlhkosti ve skříni s využitím sondy a parního generátoru
- Automatické řízení výměny vzduchu
- 3 zásuvné trubkové rošty na zavěšení produktů, jeden rošt je tvořen čtyřmi trubkami
- Stropní monobloková chladící jednotka nezasahující do prostoru skříně
- Řízené ventilační chlazení s rovnoměrným rozdělením do celého prostoru skříně dosahuje vysokého výkonu při zabezpečení optimálního mikroklimatu v závislosti na požadavcích druhu masa či uzeniny
- Automaticky řízené odtávací cykly pro maximální úsporu elektrické energie
- 10 programů rozdělených až do 6 fází, přičemž v každé fázi máme možnost nastavit požadovanou negativní i pozitivní teplotu, relativní vlhkost v rozmezí 30 až 95 % r.v., výměnu vzduchu ve skříni v % a délku jednotlivých fází od 1 hod. do 599 dní. Můžeme nastavit i jednu fázi s nepřetržitým provozem
- Pro správnou funkci zařízení a pro tvorbu ideálních podmínek pro sušení či zrání v každém okamžiku procesu je zařízení vybaveno mikroprocesorovým ovládáním s prostorovým čidlem, čidlem výparníku, kondenzátoru a senzorem pro měření relativní vlhkosti
- Dveře s čtyřstranným magnetickým těsněním se samo zavíracím mechanismem s aretací při otevření nad 100°
- Zabudovaný zámek dveří a vnitřní osvětlení
- Integrované HACCP alarmy
- Zaoblení vnitřního prostoru pro snadné čištění
- Nerezové Ø 2´´ nastavitelné nožky H 150 ÷ 180 mm
- Třída T (teplota prostředí + 43 °C
- Třída N (teplota prostředí + 32 °C) - pro skříně s prosklenými dveřmi
- Ekologické chladivo R 134a
- Elektrické připojení 230 V/1F/50Hz.
- Napojení na vodu ¾´´
- Vyrobeno podle CE norem
Kompletní popis a technická data zde (PDF)
Mail list
Oblíbené odkazy
Archiv
Statistiky
Online: | 4 |
---|---|
Celkem: | 504855 |
Měsíc: | 9958 |
Den: | 319 |