Jdi na obsah Jdi na menu

Friulinox - Šokové zchlazoavče a zmrazovače řady "GO"

Friulinox - řada zchlazovačů a zmrazovačů "GO"

Šokové zchlazovače a zmrazovače řady "GO" jsou ideální volbou pro restaurační a hotelové provozy. Vyspělá řídící jednotka s HACCP funkcemi, vysoký výkon při maximální energetické úspornosti a rozměrové přizpůsobení stísněným kuchyňským prostorám. K dispozici jsou velikosti od 3x GN 2/3 až po 16x GN 1/1-65 a 12x GN 2/1-65.

 

Velmi oblíbené jsou zchlazovací a zmrazovací stoly s pracovní deskou nebo bez desky vhodné k umístění pod stávající pracovní stůl.

ovladaci-panel.jpg

 

 

Šokové zchlazovače a zmrazovače série "GO" patří k tomu nejlepšímu, co můžete pořídit v kategorii šokerů pro standardní použití v segmentu veřejného stravování.

Oproti ostatním výrobcům Friulinox nabízí u většiny modelů dvě provedení. Provedení, kde si zvolíte buď zchlazovací nebo zmrazovací cyklus nebo variantu, která má "pouze" zchlazovací funkci. Má to své logické opodstatnění, protože mnoho provozů pouze šokově zchlazuje a nepotřebuje platit za funkci, kterou nepotřebují.

 

 

Řídící jednotka série GO se ovládá velmi jednoduše. Zvolíte si zchlazování nebo zmrazování a stisknete start. Zařízení samo rozpozná, zda jste použili teplotní vpichovou sondu či nikoli a podle toho automaticky uzpůsobí proces odebírání teploty z potraviny. 

V případě, že jste vpichovou sondu nepoužili, přepne se zařízení do režimu časového HACCP programu.

Pokud jste vpichovou sondu použili, zařízení se samo automaticky přepne do režimu, který řídí konkrétní naměřená teplota v jádře pokrmu.

Po dokončení procesu zchlazování nebo zmrazování se šoker automaticky přepne do režimu konzervace, tzn. do režimu chladničky nebo mrazničky, dle toho, jaký cyklus předcházel. Tato funkcionalita je v praxi hojně využívána. Obsluha šokeru naplní šoker poslední vsázkou, uvede zařízení do činnosti a odejde domů.

Ráno, po příchodu do práce jsou pokrmy zchlazeny či zmrazeny. Šoker přes noc fungoval jako chladnička nebo mraznička a potraviny jsou připraveny k dalšímu použití.

Nová funkce PŘEDCHLAZENÍ výrazně zlepšuje výkon zařízení a zkracuje dobu cyklů.

Mimo to je možné každý právě ukončený cyklus uložit do paměti zařízení. Při opětovném zchlazování nebo zmrazování identického produktu nemusíme již používat sondu, nýbrž využijete uložený program a potraviny budou zchlazeny či zmrazeny přesně identickým způsobem.

Zmrazovací verze jsou navíc vybaveny teplotní vpichovou sondou s vyhříváním, kterou je možné zapínat pouze v případě, kdy je to skutečně třeba. Zařízení splňuje všechny požadavky na nízkou spotřebu energie a zabraňuje jejímu zbytečnému plýtvání. Šokery řady GO jsou uzpůsobeny pro použití sterilizačního zařízení. 

 

Friulinox_profesionální_chlazení_šoker_Chilly_otevřený_v180Z důvodu rostoucích požadavků trhu na kompaktní, ale plně profesionální šoker, vyvinul Friulinox řadu zchlazovačů a zmrazovačů CHILLY. Jednoduché ovládání, plnohodnotné funkce, vysoký zchlazovací (zmrazovací) výkon při nízké spotřebě elektrické energie, automatické konzervační funkce po ukončení předcházejícího cyklu společně s vysokou spolehlivostí předurčují Friulinox – CHILLY jako všestranného pomocníka nejenom pro každou restauraci, ale i pro mnohé domácnosti.

 

 

Zákazníci z menších restaurací si oblíbili i šokery, které lze zasunout pod pracovní stůl, případně šokery, které mají výšku pracovní plochy 850 mm a lze je zakomponovat do pracovní linky jako stůl.

    IF 051 DG    Friulinox_profesionální_chlazení_šoker_GO_IF051_v150            BC (BF) 051 AG  Friulinox_profesionální_chlazení_šoker_GO_BF051_v150

 

Šokery Friulinox řady GO mají zabudovanou kondenzační jednotku a jsou k dispozici v širokém sortimentu. Počet zásuvů pro gastronádoby GN 1/1 jednotlivých modelů v počtu 3, 5, 8, 12, 16 a 24 předurčuje tyto šokery nejen do jakékoli restaurační či hotelové kuchyně, ale i do provozů hromadného stravování.

 

sokery-go-kopie.jpg

                                                  

      Některá příslušenství na objednání:

      Friulinox_profesionální_chlazení_šoker_příslušenstvíě_GO_v150

      Pojizdné provedení                    UV sterilizační lampa              HACCP tiskárna                  Odtávání kondenzátu

 

Kompletní popis šokerů Friulinox řady GO zde ... (PDF)

CZ Návod k obsluze zde ... (PDF)

 
 
 
 
 

Mail list


Archiv

Kalendář
leden
2024
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Kontakt

Ing. Jaroslav Krejčí

Libická 2400/10
591 01 Žďár nad Sázavou 3
IČ: 454 89 866

+420 774 774 893

friulinox@friulinox.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 458264
Měsíc: 6087
Den: 248